Löfs lärplattform


Du måste tillåta Cookies i din webbläsare

Några kurser kan tillåta gäster

Välkommen till Löfs lärplattform!

Här loggar du in till de lösenordskyddade delarna av Löfs webbutbildningar och hemsidor. Skriv in användarnamn och lösenord för respektive webbutbildning eller hemsida.


(Texten nedan gäller specifikt för ctgutbildning.se, neohlrutbildning.se och backenbottenutbildning.se)

Är det första gången du är här?

Den här sidan är en lösenordsskyddad del av Löfs webbutbildningar inom Säker förlossning som riktar sig till dig som arbetar i vården.

  1. Klicka på knappen "Skapa nytt konto" nedan. När du har accepterat användarvillkoren, fyllt i dina uppgifter och klickat "Skapa användarkonto" kommer ett mail att skickas till den registrerade adressen inom ca tio minuter. Kolla även skräpposten för säkerhets skull.

  2. Logga in med hjälp av länken som du får i välkomstmailet.

För att komma åt den lösenordsskyddade delen måste du skapa ett konto och spara dina inloggningsuppgifter. Ett konto är giltigt i 24 månader. Eftersom denna del av utbildningen riktar sig till vårdpersonal måste du registrera kontot med hjälp av din jobbmail. Om din e-postadress nekas trots att du borde ha behörighet till materialet kan du kontakta supporten.

Är du student?

Som student kan du inte registrera dig själv. Be istället din lärare/kursansvarige skicka en lista med samtliga studenters för- och efternamn samt e-postadress till saker.forlossning@lof.se.

Direktlänkar till kunskapskontroller